Schilderen als Alma Tadema

sappho-and-alcaeus-1881
Alma-Tadema ‘Sappho and Alceus’ 1881

4-daagse Workshop ‘Alma Tadema: Klassieke Verleiding’ 19 t/m 22 oktober 2016
Tijdens de Open Dag van 21 augustus j.l. van Onderneming Op Kunstgebied kwam het verzoek om een uitgebreider lesprogramma van enkele dagen. Daarop inhakend bieden wij het volgende, exclusieve programma aan, een vierdaagse workshop tekenen en schilderen, inclusief materiaal, koffie en thee en een lekkere lunch, plus twee lezingen en een excursie in het kader van de tentoonstelling ‘Klassieke Verleiding’ in het Fries Museum over het werk van Laurens Alma- Tadema. Svetlana Tartakovska en Milan Smidt geven hun workshop in de stijl van Laurens Alma-Tadema met een prachtige opstelling met modellen in een dromerige, antieke sfeer. Eric Bos verzorgt twee lezingen over de inspiratiebronnen en de betekenis van Laurens Alma Tadema en over de invloed die deze kunstenaar had op de filmgeschiedenis. Kijk voor het complete programma op http://o-o-k.nl/workshops/

You may also like