Excursie ‘Klassieke Verleiding’

LawrenceAlmaTadema-Cherries-1873
                                                                                                                             Alma Tadema – Kersen – 1873

EXCURSIE – Klassieke Verleiding
15 november 2016
Lourens Alma Tadema liet zich inspireren door de Klassieke Oudheid, maar schilderde tegelijkertijd de cultuur van het Victoriaanse tijdperk. Als je meer wilt weten over Alma Tadema kun je je opgeven om mee te gaan naar het Fries Museum waar de tentoonstelling Klassieke Verleiding van 1 oktober 2016 tot en met 7 februari 2017 te zien is. Eric Bos zal de rondleiding verzorgen. Lijkt het je leuk ? Geef je dan op voor 15 november 2016. Aanvang 13.00 uur in het Fries Museum.

Contactformulier

Je naam*

Emailadres*

Bericht

Ik meld me aan voor de Excursie Alma Tadema op 15 november in het Fries Museum

You may also like