Cyclus IV Kunst en Maatschappij

degasdancers

Woensdag 8 maart begint de cyclus Kunst en Maatschappij, de vierde cyclus kunstbeschouwing van Eric Bos. Daarbij gaat het om de wisselwerking tussen kunst en de wereld waarin kunst gemaakt wordt. Veranderende opvattingen over kunst komen aan de orde, bijvoorbeeld in de colleges ‘Rembrandt kon niet schilderen’ en ‘Schandalige kunst’. En betekende het begrip ‘Schoonheid’ in elke periode wel hetzelfde? Verder komt de wisselwerking tussen Kunst en Anatomie aan de orde en kijken we hoe Degas met zijn balletmeisjes beweging suggereerde. Tot slot komt de vraag aan de orde ‘Wat is kunst?’
Wil je daarbij zijn? Voor 7 colleges Kunst en Maatschappij betaal je 87,50 euro

Locatie 
Bedrijventerrein Eemspoort
Onderneming Op Kunstgebied
Skagerrak 22-1
9723 JR Groningen

You may also like