De functie van de toonwaarden

tekening Anna Maria Vargiu - de functie van de toonwaarden - bij OOK
Najaarsspecial de functie van de toonwaarden
Wellicht is de driedaagse Special over de functie van de toonwaarden iets voor jou.
Heb je vaak moeite met het inschatten van de toonwaarden? Raak je in de vertaling naar zwart-wit afgeleid door alle kleuren van de werkelijkheid? Lukt het je niet om ruimtelijkheid weer te geven? Zoek je naar een manier om composities spannender te maken?

 

Special de functie van de toonwaarden van Anne Maria Vargiu bij OOKNa de succesvolle driedaagse workshop Vang de Vorm heeft docente Anna Maria Vargiu besloten een vervolgspecial te geven over de functie van toonwaarden. Je leert hoe de werking van je twee hersenhelften het tekenproces beïnvloedt, hoe je grip krijgt op de licht-donker verhoudingen van een complexe voorstelling en welke rol toonwaarden spelen in een spannende compositie. Er wordt gewerkt in potlood en krijt aan modelposes, aan interieur en uit kunstboeken. Een nuttige workshop voor iedereen die zijn tekenvaardigheid wil versterken en een goede voorbereiding op het schilderen.
Om aan de special te kunnen deelnemen, dien je te beschikken over een zekere vormvastheid en moet je dus in staat zijn goed hoeken en verhoudingen te meten tijdens het tekenproces.

Data de functie van toonwaarden
maandag 21 t/m woensdag 23 oktober 2019

Programma
Dagelijks tekenen van 10.00 – 12.30 uur
Goed verzorgde lunch 12.30 – 13.30 uur
Verder met tekenen 13.30 – 16.00 uur

tekening Anna Maria Vargiu - de functie van de toonwaarden - bij OOKKosten en locatie
Voor deze driedaagse Special de functie van toonwaarden betaal je € 295,00 inclusief materiaal, koffie/thee en lekkere lunch.
De lessen van Anna Maria hebben plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar ook de lessen van Svetlana Tartakovska worden gegeven.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

 

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de Special 'de functie van toonwaarden' van Anne Maria Vargiu van 21 t/m 23 oktober 2019

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.