Portretschilderen en stofuitdrukking inéén

Schilderen van Svetlana Tartakovska - Portret, figuur en stofuitdrukking inéén
Svetlana Tartakovska, Justice, 100 x 70 cm, olie op paneel

Portretschilderen en stofuitdrukking inéén
Ter gelegenheid van het Rembrandtjaar 2019, waarin herdacht werd dat Rembrandt 350 jaar geleden overleed, stelde topkunstenaar Svetlana Tartakovska een exclusieve Special samen, bestaande uit portretschilderen en stofuitdrukking. De opzet van deze Special bleek zo succesvol, dat we graag opnieuw de gelegenheid bieden om deze Special in de zomer van 2021 te volgen.

Het voordeel van een combinatie van deze twee afzonderlijke onderdelen is dat die alle aspecten van een compleet portret behandelt. Voor Rembrandt was het heel vanzelfsprekend om evenveel aandacht te besteden aan kleding, sieraden, hout, metaal en glas als aan het portret zelf. Wie naar de schilderijen van Rembrandt kijkt, weet precies wat we bedoelen.
De speciale opzet van Svetlana is een unieke kans om een stuk verder te komen in het vervaardigen van een compleet en goed portret. Nooit meer een mooi portret schilderen waaraan de handen ontbreken, of de stofuitdrukking te wensen overlaat. Een geweldige kans.

Een reactie van één van de deelnemers over deze Special:
Fantastisch! En voor een ieder die nog twijfelt: zeker de cursus bij Svetlana doen. Heb nog nooit zoveel geleerd als bij haar in een week portret en stofuitdrukking’!

Data
Maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus 2021 van 10.00 – 16.00 uur
Maandag 23 t/m vrijdag 27 mei 2022 van 10.00 – 16.00 uur (komt te vervallen)

Kosten, inclusief materiaal, fruit, koffie, thee en soep € 625,00. We serveren zolang de anderhalvemeter regel nog geldt geen lunch zoals jullie dat van ons gewend zijn. Neem je eigen lunchpakketje mee, dan zorgen wij voor een lekkere kop soep.

Programma
Dagelijks van 10.00 – 12.30 uur schilderen
Tussen de middag van 12.30 – 13.30 uur lunchpauze
vervolgens van 13.30 – 16.00 uur verder schilderen

Locatie
De lessen van Svetlana Tartakovska hebben plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar zich ook haar atelier bevindt.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmeldformulier

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de Special:

Portretschilderen en stofuitdrukking door Svetlana Tartakovska van maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus 2021

Portretschilderen en stofuitdrukking door Svetlana Tartakovska van maandag 23 mei t/m vrijdag 27 mei 2022

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.