schilderworkshop: schilderen met een groep *)

schilderworkshop voor familiefeest met OOK
*) Voor deze schilderworkshop is geen ervaring met schilderen of tekenen vereist.

Bij Onderneming Op Kunstgebied ben je van harte welkom om met een groep te komen schilderen
Verjaardag, jubileum, bedrijfs-of teamuitje, vrienden of familiedag: wij maken er een bijzondere en originele dag van! Kunst maken een bloedserieuze bezigheid? Dat kan, maar deze workshops zijn bedoeld om op een ontspannen manier lekker bezig te zijn, je geest te verzetten in een gezellige groepssfeer en toch toe te werken naar een leuk eindresultaat dat je mee naar huis kunt nemen.

schilderen met een groep bij OOKHet is een bijzondere ervaring om je, in het kader van een feestelijke of gezellige dag, voor even een echte kunstenaar te voelen.

Tijdens de schilderworkshop van Onderneming Op Kunstgebied ga je aan de slag met een ambachtelijke manier van tekenen en schilderen in een mooi licht en ruim atelier. Alles wat je nodig hebt om te kunnen tekenen en schilderen, is aanwezig. Indien je zelf over een geschikte lokatie beschikt komen we met de auto volgeladen voorrijden!

schilderworkshop voor familiefeest bij OOKLeuk én inspirerend
Met de organisatoren van de groepsbijeenkomst spreken we van tevoren een gezamenlijk thema of onderwerp af waar iedereen zich in kan herkennen. Verschillende mogelijkheden zijn portret, model, fantasie, eigen onderwerp of een groepsonderwerp. Dat wordt dan het uitgangspunt waar we met verf en andere materiaal mee aan de slag gaan. Aan de deelnemers de keuze of wij van Onderneming Op Kunstgebied ons intensief of terughoudend bemoeien met de vorderingen. Gaandeweg geven we tips en begeleiden naar believen de voortgang van het individuele of gezamenlijke kunstwerk. Ook zonder schoolse begeleiding ontstaan vaak de mooiste resultaten, is onze ervaring. Het gaat er om dat je zonder dat er hoge eisen gesteld worden op een heel andere manier met elkaar bezig bent dan anders. Ook voor bedrijven en- of ondernemingen is dit een leuke manier om iets met elkaar te delen.

schilderworkshop voor familiefeest bij OOK

Boekingen en annuleringen workshops
Wil je als groep een schilderworkshop doen dan kun je je aanmelden via het inschrijfformulier, per email of telefoon. Nadat we samen je wensen hebben doorgenomen, ontvang je een inhoudelijk voorstel en een offerte op maat per email van ons. Annulering van een groepsboeking is kosteloos mogelijk tot 7 dagen voor aanvang van de schilderworkshop. Bij annulering na deze datum wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Mooie verhalen en andere lezingen
Mochten groepen juist graag een heel andere invulling van hun groepsdag willen als het om kunst gaat, dan bieden wij ook leuke lezingen over kunst en kunstgeschiedenis. Of het nu om oude of eigentijdse kunst gaat, wij passen ons graag aan het gewenste niveau aan. In kunst zit altijd een mooi verhaal. Eenvoudige verhalen, ingewikkelde verhalen, alles kan, maar we hebben een hekel aan een saaie, langdradige of schoolse manier van vertellen. Onderwerp, niveau, duur, alles is van tevoren te overleggen. Met onze medewerking krijgt jullie groepsdag of bedrijfsuitje een bijzonder tintje.

schilderworkshop voor familiefeest bij OOK

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

We hebben belangstelling voor een schilderworkshop met een groep en willen graag meer informatie

Vragen of opmerkingen

na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie