Special Academisch Modelschilderen – Ulrich Suberg

     

Na de succesvolle Special Academisch Modelschilderen eind juli jongstleden organiseren wij opnieuw een vijfdaagse Special op academisch niveau onder leiding van de gerenommeerde Duitse kunstenaar Ulrich Suberg. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020. ’s Morgens naaktmodel en anatomie tekenen op academisch niveau en s’middags Modelschilderen.

De Special begint elke ochtend met het academisch tekenen van een naaktmodel. Je krijgt daarbij diepgaand en fundamenteel les in anatomie. Na een goed verzorgde lunch wordt er ’s middags model geschilderd met een lange pose van 3 uur.

maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2020  
Programma:
10.00 – 12.00 uur Modeltekenen, anatomie en perspectief, focus op proportie, vergelijkend meten en de expressie van de lijn. En verder focus op het onderscheid in toon, halftonen, licht donker en contrast.
12.00 – 13.00 uur een lekkere lunch
13.00 – 16.00 uur Academisch modelschilderen, uitsluitend lange poseersessies, zodat je door constante observatie en optimalisatie het model in al zijn facetten kunt bestuderen en vastleggen in olieverf.

Als toelichting op zijn workshop zegt Ulrich Suberg: ‘Ik leg de nadruk op klassiek modeltekenen als het belangrijkste aspect van de technische vaardigheden in de kunst. Ik studeerde twee jaar aan de Klassieke Academie in Groningen en stapte vervolgens over naar de academie in Florence waar ik een vierjarige schilderstudie volgde. Nu ik in augustus in Groningen ben, wil ik graag via workshops mijn kennis en ervaring beschikbaar stellen aan anderen.’

Voor deze unieke workshop betaal je € 575,00 inclusief materiaal, koffie/thee en lekkere lunch. OOK adviseert om niet te lang met aanmelden te wachten. Vol is vol.

Locatie
De lessen zullen plaats hebben in onze tweede lesruimte in Haren, daar is plaats voor maximaal 10 mensen.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de Special Academische Modelschilderen van Ulrich Suberg van 24 t/m 28 augustus 2020

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.