Special Ulrich Suberg

image13    7

Na de succesvolle Special Academisch Portret in januari jongstleden organiseren wij eind juli, begin augustus opnieuw een vijfdaagse Special Portret op academisch niveau onder leiding van de gerenommeerde Duitse kunstenaar Ulrich Suberg.

De workshop begint elke ochtend met het academisch tekenen van een naaktmodel. Je krijgt daarbij diepgaand en fundamenteel les in anatomie. Na een goed verzorgde lunch wordt er ’s middags geschilderd aan een lange pose van 3 uur.

maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus 2018 
Programma:
10.00 – 12.30 uur Modeltekenen, anatomie en perspectief, focus op proportie, vergelijkend meten en de expressie van de lijn. En verder focus op het onderscheid in toon, halftonen, licht donker en contrast.
12.30 – 13.00 uur een lekkere lunch
13.00 – 16.00 uur Academisch modelschilderen, uitsluitend lange poseersessies, zodat je door constante observatie en optimalisatie het model in al zijn facetten kunt bestuderen en vastleggen in olieverf.

Ulrich Suberg zelfportret
Als toelichting op zijn workshop zegt Ulrich Suberg: ‘Ik leg de nadruk op klassiek modeltekenen en -schilderen als het belangrijkste aspect van de technische vaardigheden in de kunst. Ik studeerde twee jaar aan de Klassieke Academie in Groningen en stapte vervolgens over naar de academie in Florence waar ik een vierjarige schilderstudie volgde. Nu ik in juli in Groningen ben, wil ik graag via workshops mijn kennis en ervaring beschikbaar stellen aan anderen.’

Voor deze unieke workshop betaal je € 525,00 inclusief materiaal, koffie/thee en lekkere lunch. OOK adviseert om niet te lang met aanmelden te wachten. Vol is vol.

IMG_1499 - kLokatie
De lessen zullen plaats hebben in onze tweede lesruimte in Haren, daar is plaats voor maximaal 12 mensen.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Wegens groot succes en een volle wachtlijst is er een tweede week ingelast: maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018

 

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de Special Academische Portret van Ulrich Suberg van 30 juli t/m 3 augustus 2018

Ik meld me aan voor de Special Academische Portret van Ulrich Suberg van 27 t/m 31 augustus 2018

Vragen of opmerkingen

na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie