FAQ

Helaas is door het Coronavirus de organisatie van onze lessen voor de zomer van 2020 in het gedrang gekomen. Veiligheid voor onze deelnemers én docenten staat voorop. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers op een veilige en gastvrije wijze kunnen deelnemen aan ons lesaanbod, vinden wij het niet verantwoord om de lessen door te laten gaan. We hebben gekozen voor verplaatsing van het gehele programma van Specials en Masterclasses naar de zomer van 2021. We kunnen ons voorstellen dat dit allerlei vragen oproept, daarom volgt hier een overzicht van alle vragen en antwoorden op een rij.
De wekelijkse lessen beginnen wel weer in september 2020. Lees hier hoe we Covid-19 buiten de deur willen houden.

FAQ SPECIALS EN MASTERCLASSES

Waarom verplaatst Onderneming Op Kunstgebied haar zomerprogramma naar 2021? 
Door het coronavirus en de bijkomende onzekerheden komt de organisatie van onze lessen voor deze zomer in het gedrang. Veiligheid voor onze deelnemers én docenten staat voorop. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers op een veilige en gastvrije wijze kunnen deelnemen aan ons lesaanbod, vinden wij het niet verantwoord om de lessen te laten plaatshebben en hebben we gekozen voor verplaatsing van het gehele programma. Ook vanuit de deelnemers en docenten kwam nadrukkelijk het verzoek tot verplaatsing. 

Wat zijn de nieuwe data? 
De Specials en Masterclasses vinden plaats in dezelfde periode volgend zomer met (meestal) één dag verschil. Kijk in onze agenda naar de exacte data.

Blijft de inhoud van het lesprogramma  hetzelfde?  
Jazeker. Hetzelfde onderwerp, dezelfde lesopzet, manier van werken. De inhoud van alles blijft hetzelfde. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Wat betekent dit voor de programmering van dit najaar?   
We hopen dat dit najaar Academisch Portret, de nieuwe lesopzet van Svetlana Tartakovska wel door kan gaan, maar aangepast aan en rekening houdend met zo optimale ruimte en veiligheid voor onze deelnemers en docenten. Ook hopen we dat de lessen van Carolien van Olphen en Simeon Nijenhuis weer opgepakt kunnen worden. Binnenkort maken we hier meer over bekend. Houd onze website en social media in de gaten voor updates. 

FAQ DEELNAME

Ik heb nog me niet aangemeld voor een Special, Masterclass of voor de wekelijkse  lessen, wanneer kan ik me weer aanmelden? 
Aanmelden kan via onze website. Meld je sowieso aan voor onze Nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van het aanbod van Onderneming Op Kunstgebied. Houd verder onze website en social media in de gaten voor updates.     

Ik me al aangemeld voor een Special, blijft deze aanmelding geldig? 
Jazeker, je deelname blijft staan en wordt automatisch omgezet naar de corresponderende datum één jaar later. Je hoeft hiervoor niets te doen. Begin juni 2020 ontvangen alle deelnemers een mail met daarop aangegeven de nieuwe data en gegevens van hun deelname aan betreffende Special, Masterclass. 
Heb je je bijvoorbeeld aangemeld voor de Special Portret, figuur en Stofuitdrukking van maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus 2020, dan wordt dat maandag 2 t/m vrijdag 6 augustus 2021. Kijk in onze agenda om te zien wat de nieuwe datum wordt.
 
Kan ik mijn deelname wijzigen?  
Je kunt je aanmelden voor een andere Special, Masterclass. Wil je daar gebruik van maken? Stuur dan een mail naar  ondernemingopkunstgebied@gmail.com  met daarin de voorkeur voor een andere Special of Masterclass.

Kan ik mijn deelname annuleren?  
Het is mogelijk je deelname te annuleren, echter onder voorwaarden. Onderneming Op Kunstgebied komt voort uit passie en is niet opgezet om veel aan te verdienen – liever bieden we onze lessen en cursussen aan voor een redelijk tarief. Dit zorgt ervoor dat een crisis als deze, ons en de gehele culturele sector, hard treft. Het is, vanwege al eerder gemaakte kosten en doorlopende betalingsverplichtingen, niet mogelijk volledig te restitueren – dit vinden wij heel vervelend en wij vragen hiervoor om je begrip en steun. Mocht je je deelname toch willen annuleren, stuur dan een mail naar ondernemingopkunstgebied@gmail.com. Het is mogelijk om 60% teruggestort te krijgen, het restant bieden wij aan als korting op een volgende cursus.  

Krijg ik een bericht over mijn betreffende deelname met de nieuwe data?  
Je krijgt begin juni 2020 een mail met de nieuwe gegevens. Tot die tijd blijf je genoteerd staan als deelnemer, dat wordt vervolgens omgezet naar de nieuwe datum, een jaar later. Kijk in de agenda om te zien wat de nieuwe datum van je Special of Masterclass wordt.  

Kan ik ook aan iets anders deelnemen dan waar ik me voor aangemeld heb? 
Het  is altijd mogelijk te kijken welke andere Special of Masterclass je zou willen volgen. Het kan zijn dat de prijs wat aangepast moet worden, maar daar komen we in overleg wel uit.   

OVERIGE VRAGEN 
Heb je een inhoudelijke vraag over Onderneming Op Kunstgebied? Neem dan via ondernemingopkunstgebied@gmail.com contact met ons op.