Exclusief cursusaanbod

Svetlana tartakoska cursusaanbod OOK

Wat is er zo exclusief in het cursusaanbod bij Onderneming Op Kunstgebied in Groningen? Kwaliteiten zijn de kleinschaligheid en het vakmanschap. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit van ons aanbod is specifiek, geconcentreerd en van hoog niveau. Als je altijd al de stille ambitie gekoesterd hebt om je vaardigheid in het tekenen en schilderen te verbeteren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Onderneming Op Kunstgebied krijg je de gelegenheid je talent verder te ontwikkelen. We beschikken over een aantal gerenommeerde en zeer ervaren kunstenaars/docenten die je met veel inzet en enthousiasme verder zullen helpen.

Je kunt kiezen voor schilderlessen van Svetlana Tartakovska. Ook kunnen we de lessen van Carolien van Olphen zeer aanbevelen. In het voorjaar van 2020 gaat zij lessen Alla prima Portret geven en in de zomer een Masterclass Kinderportret. Je kunt je daar nu al voor aanmelden.
Verder kun je bij Liesbeth Honders op dinsdagmiddag meedoen aan het Inloopatelier schilderen, of je kunt je aanmelden voor de lessencyclus van onze gastdocent Simeon Nijenhuis Een betoverend stilleven of interieur schilderen op de dinsdagmorgen.
Als je meer van kunst wilt weten, kun je naar een lezing komen bij Eric Bos.
Houd hiervoor onze Nieuwsbrief in de gaten en onze agenda. Je bent van harte welkom.

Ons cursusaanbod bevat praktijklessen van 5, 6 of 8 bijeenkomsten per onderdeel. Het is altijd mogelijk je daarna voor meer bijeenkomsten op te geven. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er worden ook geregeld workshops en Specials georganiseerd waarvoor iedereen zich kan aanmelden.
Onze lessen blijken ook heel geschikt te zijn voor wie in het onderwijs werkzaam is. Voor hen bestaat er de mogelijkheid om na het volgen van een cyclus of workshop een certificaat te ontvangen.

Postacademische Masterclasses
Aan gevestigde en professionele kunstenaars bieden wij de mogelijkheid hun horizon te verbreden en hun techniek te verbeteren door middel van onze Postacademische Masterclasses. Deze worden gegeven door onze topdocent Svetlana Tartakovska en bestaan uit vijfdaagse lesprogramma’s van internationaal niveau.

Nieuwsgierig geworden?
Klik voor ons cursusaanbod op de verschillende onderdelen in het menu voor informatie over kosten, tijden en docenten.

Bel voor meer informatie 06-34389820 – of mail ondernemingopkunstgebied@gmail.com

Zie ook de agenda op deze website.