Exclusief cursusaanbod

Svetlana Portret gevorderden
                       Svetlana Tartakovska tijdens haar lessen portretschilderen

Wat is er zo exclusief in het cursusaanbod bij Onderneming Op Kunstgebied in Groningen? Kwaliteiten zijn de kleinschaligheid en het vakmanschap. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit van ons aanbod is specifiek, geconcentreerd en van hoog niveau. Als je altijd al de stille ambitie gekoesterd hebt om je vaardigheid in het tekenen en schilderen te verbeteren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Onderneming Op Kunstgebied krijg je de gelegenheid je talent verder te ontwikkelen. Je kunt kiezen voor lessen tekenen van Meindert Wiertsema over Vorm en over Toonwaarde, Kijk op Kleur en Jong Talent van Anna Maria Vargiu , portretschilderen van Svetlana Tartakovska en Schilderen als Émile Bernard van Liesbeth Honders of het volgen van een Lezing van Eric Bos. We beschikken over een aantal gerenommeerde en zeer ervaren kunstenaars/docenten die je met veel inzet en enthousiasme verder zullen helpen.

Ons cursusaanbod bevat praktijklessen van 5, 6 of 8 bijeenkomsten per onderdeel. Het is altijd mogelijk je daarna voor meer bijeenkomsten op te geven. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er worden ook geregeld workshops en Specials georganiseerd waarvoor iedereen zich kan aanmelden.
Onze lessen blijken ook heel geschikt te zijn voor wie in het onderwijs werkzaam is. Voor hen bestaat er de mogelijkheid om na het volgen van een cyclus of workshop een certificaat te ontvangen.

Postacademische Masterclasses
Aan gevestigde en professionele kunstenaars bieden wij de mogelijkheid hun horizon te verbreden en hun techniek te verbeteren door middel van onze Postacademische Masterclasses. Deze worden gegeven door onze topdocent Svetlana Tartakovska en bestaan uit vijfdaagse lesprogramma’s van internationaal niveau.

Nieuwsgierig geworden?
Klik voor ons cursusaanbod op de verschillende onderdelen in het menu voor informatie over kosten, tijden en docenten.

Bel voor meer informatie 06-34389820 – of mail ondernemingopkunstgebied@gmail.com

Zie ook de agenda op deze website.