Exclusief cursusaanbod

Svetlana tartakoska cursusaanbod OOK

Wat is er zo exclusief in het cursusaanbod bij Onderneming Op Kunstgebied in Groningen? Kwaliteiten zijn de kleinschaligheid en het vakmanschap. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit van ons aanbod is specifiek, geconcentreerd en van hoog niveau. Als je altijd al de stille ambitie gekoesterd hebt om je vaardigheid in het tekenen en schilderen te verbeteren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Onderneming Op Kunstgebied krijg je de gelegenheid je talent verder te ontwikkelen. We beschikken over een aantal gerenommeerde en zeer ervaren kunstenaars/docenten die je met veel inzet en enthousiasme verder zullen helpen.

Normaal geproken kun je kiezen voor schilderlessen van Svetlana Tartakovska. Ook kunnen we de Alla prima Portret lessen van Carolien van Olphen zeer aanbevelen en haar Masterclass Kinderportret. Helaas is door het Coronavirus de organisatie van onze lessen voor deze zomer in het gedrang gekomen. Veiligheid voor onze deelnemers én docenten staat voorop. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers op een veilige en gastvrije wijze kunnen deelnemen aan ons lesaanbod, vinden wij het niet verantwoord om de lessen door te laten gaan. We hebben gekozen voor verplaatsing van het gehele programma naar de zomer van 2021. We kunnen ons voorstellen dat dit allerlei vragen oproept, kijk in de FAQ voor alle vragen en antwoorden op een rij.

Wat de wekelijkse lessen komend najaar 2020 betreft, zoals bijvoorbeeld  Academisch Portret van Svetlana Tartakovska, wachten we op de richtlijnen die de overheid daarover afgeeft. Als de lessen tegen die tijd weer opgepakt kunnen worden kun je bij Carolien van Olphen Alla prima portret doen, bij Liesbeth Honders op dinsdagmiddag meedoen aan het Inloopatelier schilderen, of je kunt je aanmelden voor de lessencyclus van onze gastdocent Simeon Nijenhuis Een betoverend stilleven of interieur schilderen op de dinsdagmorgen.
Als je meer van kunst wilt weten, kom dan naar een lezing van Eric Bos.
Houd hiervoor onze Nieuwsbrief in de gaten en onze agenda. Je bent van harte welkom.

Ons cursusaanbod bevat praktijklessen van 5, 6 of 8 bijeenkomsten per onderdeel. Het is altijd mogelijk je daarna voor meer bijeenkomsten op te geven. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er worden ook geregeld workshops en Specials georganiseerd waarvoor iedereen zich kan aanmelden.
Onze lessen blijken ook heel geschikt te zijn voor wie in het onderwijs werkzaam is. Voor hen bestaat er de mogelijkheid om na het volgen van een cyclus of workshop een certificaat te ontvangen.

Postacademische Masterclasses
Aan gevestigde en professionele kunstenaars bieden wij de mogelijkheid hun horizon te verbreden en hun techniek te verbeteren door middel van onze Postacademische Masterclasses. Deze worden gegeven door onze topdocent Svetlana Tartakovska en bestaan uit vijfdaagse lesprogramma’s van internationaal niveau.

Nieuwsgierig geworden?
Klik voor ons cursusaanbod op de verschillende onderdelen in het menu voor informatie over kosten, tijden en docenten.

Bel voor meer informatie 06-34389820 – of mail ondernemingopkunstgebied@gmail.com

Zie ook de agenda op deze website.