Inloopatelier schilderen

Inloopatelier schilderen bij OOK

Het inloopatelier schilderen
Het inloopatelier is met name bedoeld voor mensen die niet een hele lessencyclus kunnen of willen volgen, maar wel graag zo nu en dan willen schilderen, wanneer het hen uitkomt. We stellen iedere keer een ander stilleven op en bespreken de mogelijkheden hoe je te werk kunt gaan. Wil je graag eerder opgedane kennis nog eens oefenen en in praktijk brengen? Dat kan! Je gaat beter schilderen als je het vaker doet. Eveneens kan het werk van andere kunstenaars ter inspiratie dienen. We werken met olieverf, gelaagd of nat in nat.

Individuele begeleiding
De begeleiding is individueel, al naar gelang de behoefte van de deelnemer krijg je begeleiding van Liesbeth Honders waarbij we als je nog maar net begint met het schilderen met olieverf, eerst beginnen met het maken van kleine compositieschetsen. Je leert hoe je een schilderij opbouwt. Je raakt vertrouwd met allerlei vaktermen, zoals de beeldelementen: licht, kleur, vorm, ruimte en ordening, ofwel compositie. Beeldelementen zijn als bouwstenen, kun je ze herkennen dan kom je meer te weten over de opbouw en structuur van een schilderij. Schilderen met olieverf is een bron van plezier. Het inloopatelier is bedoeld als extra mogelijkheid om te oefenen, als stimulans en hulp bij het schilderen. Het verrijkt enorm je mogelijkheden.’

Inloopatelier schilderen bij Onderneming Op KunstgebiedKosten & tijden
Je kunt aan het inloopatelier deelnemen van 13.00 – 15.30 uur op dinsdagmiddagen. De prijs is inclusief schildersmateriaal, thee en koffie.
Voor één inloopatelier middag van 2,5 uur betaal je € 35,-
NB: Graag horen we van tevoren of je inderdaad van plan bent om te komen, om te weten hoeveel deelnemers er per keer van plan zijn om te komen. Er is maximaal plaats voor zes deelnemers.

Data
Zodra de lessen weer opgepakt kunnen worden.

Locatie 
Bedrijventerrein Eemspoort
Onderneming Op Kunstgebied
Skagerrak 22-1

Aanmeldformulier

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor het Inloopatelier op de volgende middag(en)

Datum:

Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.