Kleurrijk Portret

Kleurrijk portret Carolien van Olphen
Carolien van Olphen Vlechten 60 x 50 cm olie op paneel (detail)

Bij de schilderlessen Kleurrijk Portret krijg je les van onze docent Carolien van Olphen . Ze heeft een vergelijkbaar technisch niveau als Svetlana Tartakovska, maar geeft hier les in een andere techniek. Waar je bij Svetlana gelaagd werkt, schilder je in de lessen die Carolien bij ons geeft alla prima waarbij nat-in-nat geschilderd wordt. Veel mensen vinden deze manier prettig om mee te werken. Carolien van Olphen (Rotterdam, 1971) hanteert niet het zogenaamde Zorn-palet, maar ze heeft een persoonlijke kleuropvatting en heeft zich gespecialiseerd in portret- en modelschilderen. In haar wekelijkse schilderlessen Kleurrijk Portret, of haar Special Kleurrijk Portret of de Special Kleurrijk Model, leer je de essentie van het opzetten van een goed schilderij.

kleurrijk portret
Lente 40 x 30 cm olie op paneel

Kleurrijk Portret
Je leert de basis van tekenen en het opzetten van een portret naar levend model. Tevens leer je Alla Prima schilderen met olieverf en alles over het toepassen van kleur. Carolien van Olphen is een ervaren docent. Kleurrijk Portret is een leerzame lessencyclus, zowel voor beginners als gevorderden.

Kosten en lestijden
Voor 6 lessen van 10.30 – 14.30 uur (4 uur) betaal je € 340,00
Dit is inclusief materiaal, thee en koffie.
Data (onder voorbehoud in verband met het Coronavirus):

Vrijdag 4, 11, 18, 25 maart, 1, 8 april 2022

.

Heel erg bedankt Carolien voor de geweldige lessen. Ik heb de kennis, tips en trics opgeslurpt 🙂 Ik ga veel oefenen en aan de slag!

Ik heb van de lessen van Carolien veel geleerd en erg genoten.

.

Locatie
De lessen van Carolien hebben plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar ook de lessen van Svetlana  plaatshebben.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor lessen Kleurrijk Portret van Carolien van Olphen

te beginnen op vrijdag 4 maart 2022

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.