Special Kleurrijk Portret

Carolien van Olphen Colourfull Dreams, 70 x 140 cm olie op paneel

Onze docent Carolien van Olphen geeft van maandag 16 t/m 20 mei 2022 een Special Kleurrijk Portret. Carolien heeft een vergelijkbaar technisch niveau als Svetlana Tartakovska, maar beheerst een andere techniek. Waar Svetlana gelaagd werkt, schildert Carolien in de lessen die ze bij ons geeft alla prima waarbij nat-in-nat geschilderd wordt. Veel mensen vinden deze manier prettig om mee te werken. Carolien van Olphen (Rotterdam, 1971) hanteert niet het zogenaamde Zorn-palet, maar heeft een persoonlijke kleuropvatting en heeft zich gespecialiseerd in portret- en modelschilderen. In deze meerdaagse Special Kleurrijk portret, of haar Special Kleurrijk Model in juni 2022, leer je de essentie van het opzetten van een goed schilderij.

Kleurrijk portret Carolien van Olphen

Kleurrijk Portret
Je leert de basis van tekenen en het opzetten van een portret naar levend model. Tevens leer je Alla Prima schilderen met olieverf en alles over het toepassen van kleur. Carolien van Olphen is een ervaren en prettige docent. Deze leerzame Special Kleurrijk Portret is zowel voor beginners als gevorderden.

‘ Ik ben nog steeds geïnteresseerd maar vanwege de reisafstand red ik het niet om elke week apart op en neer te komen… dus een Special of Masterclass zou een groot geschenk zijn 🙂 ‘

citaat van een belangstellende uit Limburg

Deze Special is bedoeld voor deelnemers die te ver weg wonen om de wekelijkse lessen van Carolien te volgen, of bijvoorbeeld voor mensen met een baan. Het voordeel van meerdere dagen aaneengesloten lessen volgen is dat je in kortere tijd veel meer stappen kunt maken.

Programma 16 t/m 20 mei 2022
Dagelijks schilderen van 10.00 – 12.30 uur
Lunchpauze 12.30 – 13.30 uur
Verder met schilderen 13.30 – 16.00 uur

Kosten en locatie
Voor deze Special Kleurrijk Portret betaal je € 625,00 dit is inclusief materiaal, koffie/thee, fruit en soep.
We serveren zolang de anderhalvemeter regel nog geldt geen lunch zoals jullie dat van ons gewend zijn. Neem je eigen lunchpakketje mee, dan zorgen wij voor een lekkere kop soep.

Kleurrijk Portret heeft plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar ook de lessen van Svetlana Tartakovska worden gegeven.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de Special Kleurrijk Portret van Carolien van Olphen
van maandag 16 t/m vrijdag 20 mei 2022

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.