Modelschilderen Lange pose

Carolien van Olphen, Christopher 70x56,5 cm olie op paneel (detail)
Carolien van Olphen, Christopher 70 x 56,5 cm olie op paneel (detail)

Onze docent Carolien van Olphen geeft van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 een Special Modelschilderen Lange pose. Carolien heeft een vergelijkbaar technisch niveau als Svetlana Tartakovska, maar beheerst een andere techniek. Waar Svetlana gelaagd werkt, schildert Carolien in de lessen die ze bij ons geeft alla prima waarbij nat-in-nat geschilderd wordt. Veel mensen vinden deze manier prettig om mee te werken. Carolien van Olphen (Rotterdam, 1971) hanteert niet het zogenaamde Zorn-palet, maar heeft een persoonlijke kleuropvatting en heeft zich gespecialiseerd in portret- en modelschilderen. In deze meerdaagse Special Modelschilderen Lange pose krijg je de gelegenheid om langer aan één stand te werken en leer je de essentie van het opzetten van een goed schilderij.

Carolien van Olphen ‘Patience’ olie op paneel 134 x 92 cm

Modelschilderen Lange pose
Je leert de basis van tekenen en het opzetten van een model naar de waarneming. Tevens leer je Alla Prima schilderen met olieverf en alles over het toepassen van kleur. Carolien van Olphen is een ervaren en prettige docent. Deze leerzame Special Modelschilderen Lange pose is zowel voor beginners als gevorderden.

Deze Special is bedoeld voor deelnemers die te ver weg wonen om de wekelijkse lessen van Carolien te volgen, of bijvoorbeeld voor mensen met een baan. Het voordeel van meerdere dagen aaneengesloten schilderlessen volgen is dat je in kortere tijd veel meer stappen kunt maken.

Programma 29 augustus t/m 2 september 2022
Dagelijks schilderen van 10.00 – 12.30 uur
Lunchpauze 12.30 – 13.30 uur
Verder met schilderen 13.30 – 16.00 uur

Kosten en locatie
Voor deze Special Modelschilderen Lange pose betaal je € 625,00 dit is inclusief materiaal, koffie/thee, fruit en soep.
We serveren zolang de anderhalvemeter regel nog geldt geen lunch zoals jullie dat van ons gewend zijn. Neem je eigen lunchpakketje mee, dan zorgen wij voor een lekkere kop soep.

Modelschilderen Lange pose heeft plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar ook de lessen van Svetlana Tartakovska worden gegeven.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de Special Modelschilderen Lange pose van Carolien van Olphen
van maandag 29 t/m vrijdag 2 september 2022

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.