Workshop Portretfotografie

workshop Portretfotografie

Voor schilders die fotografie gebruiken als basis voor hun schilderijen is dit een prachtige gelegenheid om de kwaliteit ervan flink te verhogen.

Fotograaf Harm Bellinga geeft een workshop Portretfotografie die inspeelt op de behoefte van elke kunstenaar: ‘In gesprekken die ik voer met kunstenaars hoor ik regelmatig de wens om wat meer kennis te vergaren over fotografie. Tekortkomingen in de foto’s leiden vaak tot frustraties en hebben een remmende invloed op de kwaliteit van het uiteindelijke kunstwerk’. Als je fotografie op deze wijze toepast én als je de wens hebt meer kennis te vergaren over fotografie, dan is deze workshop iets voor jou!

In de workshop zoals Harm Bellinga die voor ogen heeft, wil hij kunstenaars niet opleiden tot volleerde fotografen, maar tot halve fotografen met juist voldoende kennis van fotografie die nodig is voor het verrijken van hun vak of serieuze hobby. Tijdens de workshop Portretfotografie biedt Harm ruimte aan de individuele manier van werken en wensen van de deelnemers. Het toepassen en het fotografische kennisniveau zal immers sterk verschillen tussen de diverse deelnemers. Hij acht het noodzakelijk (en vind het ook erg leuk) daarop in te spelen. Ook de apparatuur van de deelnemers zal verschillen, van digitale camera’s, I-pad tot smartphone.

Data en Locatie Workshop Portretfotografie
De workshop Portretfotografie zal plaatshebben op een vrijdag of zaterdag van 10.00 – 16.00 uur, je kunt bij het aanmelden je voorkeur doorgeven. Aantal deelnemers, maximaal 6.
Data
Zaterdag 24 oktober en vrijdag 13 november. In 2021 vrijdag 15 januari, zaterdag 20 februari. Mocht je op één van deze data niet kunnen, of als het al vol is dan prikken we een nieuwe datum.
Locatie in de nieuwe studio van Harm Bellinga in Gieten
Adres: Rondkamp 9f-g, 9461 VE Gieten

Fotograferen voor kunstenaars
Fotograaf Harm Bellinga

Kosten & lestijden 
Voor deze workshop van 10.00 – 16.00 uur (6 uur) betaal je € 110,00
De prijs is inclusief een hand-out, koffie en thee. Zelf lunchpakketje meenemen

Harm: ‘Een hele dag met veel tijd voor praktijk. Camera meenemen en lekker aan de slag!’

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik heb belangstelling voor de workshop Portretfotografie op ZATERDAG 24 oktober 2020

Ik heb belangstelling voor de workshop Portretfotografie op VRIJDAG 13 november 2020

Ik heb belangstelling voor de workshop Portretfotografie op VRIJDAG 15 januari 2021

Ik heb belangstelling voor de workshop Portretfotografie op ZATERDAG 20 februari 2021

liever op een andere VRIJDAG of ZATERDAG

Vragen of opmerkingen


na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie