Schildercursus Groningen

Schildercursus Groningen
Svetlana geeft een demonstratie

Zou je graag een schildercursus in Groningen willen volgen?
Als je de stille ambitie koestert om je vaardigheid in het tekenen en schilderen te verbeteren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Onderneming Op Kunstgebied krijg je de gelegenheid je talent verder te ontwikkelen. We beschikken over een aantal gerenommeerde en zeer ervaren kunstenaars/docenten die je met veel inzet en enthousiasme verder zullen helpen. Je kunt kiezen voor schilderlessen van Svetlana Tartakovska en Anna Maria Vargiu. Model-en portret tekenlessen van Anna Maria Vargiu. Schilderen met olieverf van Liesbeth Honders óf als je meer van kunst wilt weten, kun je een collegereeks Kunstbeschouwing volgen bij Eric Bos. Je bent van harte welkom.

Wat is er zo exclusief in het cursusaanbod bij Onderneming Op Kunstgebied in Groningen? Kwaliteiten van Onderneming Op Kunstgebied zijn de kleinschaligheid en het vakmanschap. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Zo organiseren we naast de wekelijkse lessen regelmatig meerdaagse workshops, Specials of Masterclasses waar je vrij op kunt intekenen. Deelnemers komen inmiddels uit alle uithoeken van het land, uit Maastricht, Goes en Den Haag.
Kunstenaars als Christiaan Kuitwaard, Kenne Grégoire hebben exclusief voor ons een workshop gegeven en in maart 2019 zal Helen Verhoeven een exclusieve Masterclass geven.

Is zo’n schildercursus in Groningen wat voor jou?
De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De praktijklessen variëren van 5, 6 of 8 bijeenkomsten per onderdeel. Het is altijd mogelijk je daarna voor meer bijeenkomsten op te geven. Onze lessen blijken ook heel geschikt te zijn voor wie in het onderwijs werkzaam is. Voor hen bestaat er de mogelijkheid om na het volgen van een cyclus of workshop een certificaat te ontvangen.

Postacademische Masterclasses
Aan gevestigde en professionele kunstenaars bieden wij de mogelijkheid hun horizon te verbreden en hun techniek te verbeteren door middel van onze Postacademische Masterclasses. Deze worden gegeven door Svetlana Tartakovska en bestaan uit vijfdaagse lesprogramma’s van internationaal niveau.

Locatie Groningen en Haren
Onderneming Op Kunstgebied beschikt over twee mooie locaties. De hoofdlocatie is gelegen aan de groene rand van bedrijventerrein De Eemspoort aan het Skagerrak 22-1 in Groningen. Een prachtige locatie, ver van de drukke binnenstad, vlakbij de ringweg, met praktisch onbeperkte parkeergelegenheid.
De tweede, onlangs geopende locatie, bevindt zich aan een van de vele lommerrijke lanen in Haren, Middelhorsterweg 57. Deze locatie beschikt over een goed geoutilleerde ruimte voor grotere groepen onder het atelier van onze docente Svetlana Tartakovska. Beide locaties beschikken over een aantrekkelijke ruimte voor lunches tijdens workshopweken. Ook hier is parkeerruimte volop aanwezig.
Raadplaag Google voor de route.

Bel voor meer informatie 06-34389820 – of mail ondernemingopkunstgebied@gmail.com

Zie ook de agenda op deze website.