Portrettekenen

Momenteel geeft Milan Smidt les aan een grote groep enthousiaste deelnemers op de vrijdagmiddag. Milan heeft intussen besloten om Onderneming Op Kunstgebied te verlaten. Hij is op korte termijn gevraagd om mee te werken aan een prestigieus en langlopend project in Amsterdam en zal daar binnenkort naartoe verhuizen om daar fulltime aan te werken. Superleuk voor hem, jammer voor ons. De huidige cyclus maakt hij nog gewoon af. Als alternatief kunnen we je van harte de lessen Model- en Portrettekenen van Anna Maria Vargiu aanbevelen, op de woensdagavond, te beginnen op 25 april. Anna Maria’s kennis en kunde is vergelijkbaar met die van Milan, ze hanteert alleen een iets andere methode.  klik hier voor meer informatie

In zeven lessen geeft zelfportret-kopie Milan Smidt de handvatten voor het leren portrettekenen. In eenvoudige en duidelijke stappen laat hij je kennis maken met toon, vorm, focus, eenheid en detail. Dat zijn de elementen waaruit elke goede tekening bestaat, van een Rembrandt tot een Picasso. Hij geeft les in portret, maar de  gereedschappen die hij aanreikt zijn universeel en toepasbaar op elk onderwerp. Het is zijn doel om je kennis door te geven waar je je leven lang iets aan zult hebben, of je nou beginner bent of professioneel wilt worden.

Milan Smidt is een jong teken- en schildertalent en een grote belofte voor de toekomst. Hij heeft een gedegen vijfjarige opleiding gevolgd op de Klassieke Academie in Groningen. Zijn talent zet hij graag in met het geven van een cyclus portrettekenen voor beginners. Milan is overtuigd van de grote waarde van het tekenen voor een professioneel kunstenaarschap.

 

Kosten & lestijden Portrettekenen
Voor 7 lessen van 3 uur betaal je € 262,50
Vrijdag 8, 15 december, 12, 19, 26 januari, 2 en 9 februari 2018 van 13.00 – 16.00 uur
Vrijdag 23 februari, 9, 16, 23, 30 maart, 6 en 13 april

Locatie 
Bedrijventerrein Eemspoort
Onderneming Op Kunstgebied
Skagerrak 22-1
9723 JR Groningen

 

Aanmelden Portrettekenen

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

De lessen Portrettekenen vinden wekelijks plaats op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur
Ik meld me aan voor 7 lessen van Milan Smidt

te beginnen op vrijdag 23 februari

Vragen of opmerkingen

na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie