Portretschilderen

Portretschilderen - Svetlana Tartakovska
Zelfportret Svetlana Tartakovska 104 x 144 cm olieverf op paneel

Het jonge, van oorsprong oost-Europese talent Svetlana Tartakovska geeft bij Onderneming op Kunstgebied portretschilderen voor gevorderden. Dat doet zij in een cyclus van zeven lessen, en na de zomer van zes lessen.
De succesvolle methode die Svetlana hanteert is even ambachtelijk als leerzaam en van een hoog niveau. Er wordt in elke cyclus naar een bevredigend eindresultaat toegewerkt dat uitzicht biedt op een vervolg waarbij het geleerde kan worden verfijnd en geperfectioneerd. Zij werkt uitsluitend met olieverf om een zo mooi en krachtig mogelijk resultaat te bereiken. Haar leerlingen profiteren van haar grote ervaring met ambachtelijk schilderen, met name op het gebied van mensfiguren en portret en van de naam die zij in ons land heeft opgebouwd.
Zelf zegt ze over haar lessen: ‘Op mijn allereerste kunstschool in Oekraïne heb ik geleerd hoe belangrijk het is om het ambacht van het schilderen te beheersen. Techniek is één van belangrijkste aspecten waarmee je prachtige kunst kunt creëren. In mijn lessen probeer ik op een zo eenvoudig mogelijke manier over te brengen hoe je moet kijken, de vorm moet opzetten, de tonen van elkaar kunt onderscheiden, het palet moet mengen en met kleur kunt omgaan en waarop je moet letten om je kunst levendig te maken.’

Kom je van ver en zou je de lessen van Svetlana Tartakovska aaneengesloten willen volgen? Elke lessencyclus wordt afgewisseld met een Special Portretschilderen, of Model in de ruimte.

Kosten & lestijden

Voor 6 lessen van 11.00 – 15.30 uur (4,5 uur) betaal je € 380,00.
Dit is inclusief materiaal, koffie en thee.

donderdag 6, 13, 20, 27 sept, 4 en 11 oktober 2018

Locatie
De lessen van Svetlana vinden plaats in de nieuwe lesruimte van
Onderneming Op Kunstgebied
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor Portretschilderen van Svetlana Tartakovska 6 lessen te beginnen op:

donderdag 6 september

Vragen of opmerkingen

na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie