Het kleurrijke stilleven

Het kleurrijke stilleven - Anna Maria Vargiu

Tijdens de Special ‘Het kleurrijke stilleven’ onthult docente Anna Maria de geheimen van haar manier van schilderen op het gebied van stillevens. Deze driedaagse Special is van maandag 12 t/m woensdag 14 augustus 2019.
Aan bod komen het creëren van een kleurharmonie en -hiërarchie, waarbij met verzadigde kleuren wordt gewerkt, het zoeken naar een heldere en spannende compositie en tips over het alla prima schilderen met veel verf. Er wordt drie dagen naar de waarneming gewerkt aan een voorstelling met giften uit de natuur met behulp van grote kwasten en een kleurrijk palet.
Het kleurrijke stilleven - Anna Maria VargiuDe deelnemers beginnen met het maken van compositie schetsen, waarbij Anna Maria ondersteuning biedt in het zoeken naar een manier om dat wat ze mooi vinden te benadrukken, zonder te ver van de realiteit af te dwalen. Daarna wordt de schets in het groot in kleur vertaald, waarbij zo lang als nodig is in grote vlakken wordt gewerkt. Anna Maria wil met deze lessen de deelnemers graag een stevige technische basis geven op het gebied van compositie, toon en kleur.

Programma 12 t/m 14 augustus
Dagelijks schilderen van 10.00 – 12.30 uur
Goed verzorgde lunch 12.30 – 13.30 uur
Verder met schilderen 13.30 – 16.00 uur

Kosten en locatie
Voor deze driedaagse Special ‘Het kleurrijke Stilleven’ betaal je € 325,00 inclusief materiaal, koffie/thee en lekkere lunch.
De lessen van Anna Maria hebben plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar ook de lessen van Svetlana Tartakovska worden gegeven.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

Aanmeldformulier

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de driedaagse Special 'Het kleurrijke stilleven van Anne Maria Vargiu
van maandag 12 t/m woensdag 14 augustus 2019

Vragen of opmerkingen

Dit formulier is enkel te versturen na acceptatie van de algemene voorwaarden. Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.