Jong Talent tekenen en schilderen


Jong Talent tekenen en schilderen

Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud en zou je graag willen leren tekenen en schilderen zoals professionele kunstenaars dat doen? Dan is dit een mooie kans. In de lessencyclus Jong Talent leer je hoe je werkelijkheid kunt vastleggen in de juiste proporties, je leert wat toonwaarden zijn en hoe je een spannende compositie maakt. Er wordt gewerkt naar levend model, anatomie, maar ook stillevens en interieurs komen aan bod. Er wordt met potlood, houtskool, krijt en olieverf gewerkt.
Goed kunnen tekenen sluit aan op hoogwaardige beroepen als reclametekenaar, game- of animatie tekenaar, ontwerper of het vrije beroep van beeldend kunstenaar. Bij al deze beroepen ligt goed kunnen tekenen aan de basis.

Carolien van Olphen
Docent van Jong Talent is Carolien van Olphen. Bij Onderneming Op Kunstgebied geeft Carolien ook les in Alla prima Portretschilderen en in de zomer van 2020 een Masterclass kinderportret. Ze heeft zich na haar ambachtelijke academie-opleiding en vooral als leerling van onze topdocent Svetlana Tartakovska, ontwikkeld tot een virtuoze schilder. Ze legt niet alleen de nadruk op kleur, maar beheerst ook op technisch hoog niveau het schilderen van stoffen, patronen, de menselijke huid en handen. Daarnaast heeft ze inmiddels veel ervaring opgebouwd als docent en vindt ze het erg leuk om aan jongeren les te geven.

Materiaal en kosten
De lessen zijn inclusief materiaal. Er wordt gewerkt met houtskool, potlood, krijt en olieverf.
Voor 6 lessen van 18.30 – 21.00 uur (2,5  uur) betaal je € 175,00

Data Lessen Jong Talent
Maandag 6, 13, 20, 27 januari, 3 en 10 februari 2020

Locatie
De lessen Jong Talent hebben plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied, waar ook de lessen van Svetlana Tartakovska gegeven worden: Middelhorsterweg 57, 9751 TC Haren.

Aanmelden

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor lessen Jong Talent van Carolien van Olphen

te beginnen op maandag 6 januari 2020

Vragen of opmerkingen

Na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie.