Collage-kunstenaar Antonia Rehnen

rakete3-kopie
                                      Collage van Antonia Rehnen: mix van nostalgie en eigentijds

De Duitse collage-kunstenaar Antonia Rehnen (Haren – Ems – 1986) geeft een unieke, eenmalige workshop in Groningen. Antonia Rehnen deed haar opleiding aan de Academie Minerva in Groningen en ontwikkelde een virtuoze manier van collages en filmpjes maken. Sindsdien exposeerde ze bij de Gasunie, Museum Belvédère, in galerieën in Duitsland en bij Saatchi Art. Haar stijl heeft een nostalgische ondertoon en verbindt met knip-en plakwerk en kijkdoosjes een voorbije wereld aan een eigentijdse mentaliteit. Ze is bereid de deelnemers van de workshop  te laten ervaren dat je met ‘ouderwets knutselen’ de mooiste en meest kunstzinnige resultaten kunt bereiken. De workshop ‘Verknipte werkelijkheid’ heeft plaats op maandagavonden van 9 januari t/m 13 februari van 19.00-21.00 uur.

Voor 6 lessen van 2 uur betaal je € 210,00.
Data maandagavonden 9, 16, 23 en 30 januari en 6 en 13 februari 2017 van 19.00 – 21.00 uur

Locatie 
Bedrijventerrein Eemspoort
Onderneming Op Kunstgebied
Skagerrak 22-1
9723 JR Groningen

Naam(verplicht)

Email(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

Ik meld me aan voor de workshop collages maken vanaf 9 januari 2017

Vragen of opmerkingen

na aanmelding volgt zo snel mogelijk een reactie

You may also like