Special Glas en Glans schilderen

Karla Miranda, Special glas en glans schilderen bij OOK
Karla Miranda, In the quiet morning, olieverf op doek

Glas en glans schilderen
De special Glas en glans schilderen is vijfdaagse Special stillevenschilderen die gegeven wordt bij Onderneming Op Kunstgebied door de Amerikaanse kunstenaar Karla Miranda (1986 – Brownsville, Texas). Tijdens deze Special begeleidt ze je stap voor stap bij het ogenschijnlijk moeilijke schilderen van glanzende en glimmende voorwerpen. Er wordt gewerkt met een schaduwkastje en Karla Miranda geeft een demonstratie van de te schilderen gebruiksvoorwerpen, al of niet zelf meegebracht.

Na deze Special kun je voortaan moeiteloos glas, sieraden, zilver, goud of glanzende gebruiksvoorwerpen schilderen. Een mooie kans om je schildervaardigheid in stofuitdrukking uit te breiden en te vervolmaken. Karla Miranda schildert zelf klassiek en heeft zich ogenschijnlijk laten inspireren door de Spaanse meesters. Ze studeerde in 2015 na een vierjarige opleiding af aan de gerespecteerde ‘The Florence Academy of Art’ in Florence. Ze is gehuwd met onze gastdocent Ulrich Suberg. Samen wonen ze sinds kort in Nijmegen.

Deze exclusieve special wordt gegeven van 15 t/m 19 juli, dagelijks van 10-16 uur. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Locatie
De lessen van Karla Miranda hebben plaats in de tweede lesruimte van Onderneming Op Kunstgebied.
Middelhorsterweg 57
9751 TC Haren

You may also like