Hoe is het met OOK?

Hoe is het met OOK? Nieuw schilderij van onze docent Svetlana Tartakovska 'Herfst' in Fraeylemaborg
Svetlana Tartakovska ‘Herfst’ in Fraeylemaborg

Hoe is het met OOK?
Hoe gaat Onderneming Op Kunstgebied (OOK) om met de Coronacrisis?
Op dit moment is, zoals jullie weten, alles wat we wilden organiseren gecanceld. Bijzonder jammer voor de deelnemers, de docenten en de onderneming. Begin maart zou de Exclusieve Masterclass van Katinka Lampe plaatshebben, de nieuwe lessencycli van Svetlana Tartakovska Portretschilderen, van Carolien van Olphen Alla prima portret en van Simeon Nijenhuis Een betoverend stilleven of interieur schilderen waren juist begonnen. De Masterclass is verplaatst naar het najaar van 2020 en alle deelnemers van de wekelijkse lessencycli hebben het lesgeld van de geannuleerde lessen teruggestort gekregen op hun rekening.
We hebben beloofd iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen bij OOK, zelfs als die er op het moment niet zijn. Zo krijgen we vragen als ‘wanneer gaan bepaalde lessen weer beginnen?’

We weten het niet. Zodra het Corona-virus op z’n retour is. Het allerbelangrijkste is dat we geen situatie creëren waarbij iemand per ongeluk kan worden besmet. Wat zou het fijn zijn als de lessen in juni of juli weer hervat zouden kunnen worden…maar of dat reëel is?

In de tussentijd sturen we wel af en toe onze nieuwsbrief, al is het maar met het weinige nieuws dat we vermoedelijk te melden hebben. Intussen gaan we er vanuit dat iedereen niet stil blijft zitten en lekker thuis aan het tekenen of schilderen is, terend op de praktijklessen die jullie hebben gekregen.

Nogmaals, we houden jullie op de hoogte en namens OOK wensen iedereen een gezonde afloop toe.
Liesbeth Honders en Eric Bos
Svetlana Tartakovska, Carolien van Olphen en Simeon Nijenhuis.

You may also like