zomerprogramma verplaatst

Zomerprogramma OOK Lessituatie van voor het Coronavirus
Lessituatie bij Svetlana Tartakovska van vóór het Coronavirus

Deze week hebben we met pijn in ons hart besloten om het hele zomerprogramma van Onderneming Op Kunstgebied te verplaatsen naar volgend jaar.

Helaas is door het Coronavirus de organisatie van onze lessen voor deze zomer in het gedrang gekomen. Veiligheid voor onze deelnemers én docenten staat voorop. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers op een veilige en gastvrije wijze kunnen deelnemen aan ons lesaanbod, vinden wij het niet verantwoord om de lessen door te laten gaan. We hebben gekozen voor verplaatsing van het gehele zomerprogramma naar de zomer van 2021. We kunnen ons voorstellen dat dit allerlei vragen oproept, kijk in de FAQ voor alle vragen en antwoorden op een rij.

Wat de wekelijkse lessen komend najaar 2020 betreft, zoals bijvoorbeeld  Academisch Portret van Svetlana Tartakovska, wachten we op de richtlijnen die de overheid daarover afgeeft. Als de lessen tegen die tijd weer opgepakt kunnen worden kun je bij Carolien van Olphen Alla prima portret doen, bij Liesbeth Honders op dinsdagmiddag meedoen aan het Inloopatelier schilderen, of je kunt je aanmelden voor de lessencyclus van onze gastdocent Simeon Nijenhuis Een betoverend stilleven of interieur schilderen op de dinsdagmorgen.

We sturen zoals jullie van ons gewend zijn onze Nieuwsbrief rond, al is het maar met het weinige nieuws dat we vermoedelijk te melden hebben. Intussen gaan we er vanuit dat iedereen niet stil blijft zitten en lekker thuis aan het tekenen of schilderen is, terend op de praktijklessen die jullie hebben gekregen.

Blijf onze website regelmatig bezoeken en volg ons op Facebook en Instagram zodat je op de hoogte blijft en hopelijk ontmoeten we elkaar op gegeven moment weer in goede gezondheid.

Liesbeth Honders en Eric Bos
Svetlana Tartakovska, Carolien van Olphen en Simeon Nijenhuis.

You may also like